Menu

facebook1twitter1

A+ A A-

Μπόμπολας – Θέμος: σημειώσατε 2

protothema6Όπως στις 3/4 είχε γράψει το kentri.gr, χαμένος τελικά βγαίνει ο Μπόμπολας.
Πλέον όλα δείχνουν, ότι θέμα ωρών είναι το οριστικό διαζύγιο και μάλιστα σε βάρος της πλειοψηφίας, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπόμπολας, συνάντησε την άρνηση επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στα ΜΜΕ, στους οποίους πρότεινε να αγοράσουν το ποσοστό του στο «Πρώτο Θέμα».
Προφανώς σ΄ αυτό συνέβαλε και διακηρυγμένη θέση των δύο δημοσιογράφων με τη σύμφωνη γνώμη του προσωπικού, ότι δεν θέλουν συνεταίρο επιχειρηματία.
Η πλευρά Θέμου – Καραμήτσου, εμμένει στην αρχική της πρόταση, να  εξαγοράσει δηλαδή το ποσοστό Μπόμπολα έναντι 12,5 εκ. ευρώ, δηλαδή το ποσό που έδωσε ο μεγαλοεπιχειρηματίας πριν δύο χρόνια για να αποχτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της εφημερίδας.
Η μόνη κίνηση που απομένει στον Μπόμπολα, που βρίσκεται σε θέση «ματ» είναι να δεχθεί την αρχική πρόταση της πλευράς Θέμου – Καραμήτσου, πού τα παίζει «ΟΛΑ» και κερδίζει ή ούτως ή άλλως το παιχνίδι.
Η εξέλιξη αυτή βέβαια πλήττει το γόητρο του μεγαλοεπιχειρηματία, που χάνει από έναν μικρό παίχτη, διότι στην περίπτωση «Πρώτο Θέμα», δείχνει ότι ο Μπόμπολας δεν ξέρει να χάνει για να κερδίζει.




Πολιτικη

Οικονομια

Ελλαδα

Δικαιοσυνη

logo