Menu

facebook1twitter1

A+ A A-

Αναστάτωση προκαλεί εκπομπή για τους γραμμικούς επιταχυντές

grammikoi_epit1Η εταιρία Παπαποστόλου παίρνει θέση επί του θέματος με το παρακάτω δελτίο τύπου:
Σχετικά με την ανησυχία που δημιουργήθηκε στην ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα στους καρκινοπαθείς ασθενείς, μετά τη χθεσινοβραδινή εκπομπή “zougla” του κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τους γραμμικούς επιταχυντές από το κανάλι Zoom δηλώνουμε τα εξής: 
Η εταιρεία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα την Αμερικανική εταιρεία VARIAN. Γραμμικοί Επιταχυντές Varian είναι εγκατεστημένοι στα εξής Νοσοκομεία:
- Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ στην Αθήνα, 2 Γραμμικοί Επιταχυντές
- Γενικό Νοσοκομείο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ στη Θεσσαλονίκη, 2 Γραμμικοί Επιταχυντές
- Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη
- Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων
- Ιδιωτικό Νοσοκομείο METROPOLITAN στο Ν. Φάληρο, 2 Γραμμικοί Επιταχυντές 
Όλοι οι Γραμμικοί Επιταχυντές αυτοί, ακόμα και αυτοί που είναι εγκατεστημένοι εδώ και 14 χρόνια, λειτουργούν με uptime άνω του 99% (συνεχή αδιάλειπτη λειτουργία άνω του 99%). Αυτό επιτυγχάνεται από το γεγονός ότι συντηρούνται από την εταιρεία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ η οποία διαθέτει μεγάλο αριθμό άρτια εκπαιδευμένων μηχανικών καθώς και όλα τα κρίσιμα ανταλλακτικά προς άμεση αντικατάσταση φθαρμένων. Σε οποιαδήποτε περίπτωση βλάβης Γραμμικού Επιταχυντή, οι μηχανικοί της εταιρείας ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ επεμβαίνουν για την αποκατάσταση της βλάβης εντός μιας (1) ώρας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και εντός τριών (3) ωρών στα Ιωάννινα. Επισυνάπτεται κατάσταση από τις σχετικές βεβαιώσεις των Νοσοκομείων για την συνεχή αδιάλειπτη λειτουργία των Γραμμικών Επιταχυντών VARIAN άνω του 99%. 
Η VARIAN σχεδίασε, κατασκεύασε και εγκατέστησε τον πρώτο ιατρικό γραμμικό επιταχυντή  το 1961 σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Stanford στην Αμερική. Τυγχάνει η πρωτοπόρος και μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία Γραμμικών Επιταχυντών παγκοσμίως με ένα μερίδιο αγοράς 70% στην Αμερική και 60% παγκοσμίως. Οι Γραμμικοί Επιταχυντές VARIAN χαρακτηρίζονται για την ακρίβεια της ακτινοβολίας και τους απαράμιλλους αυτοματισμούς που διαθέτουν με αποτέλεσμα να διενεργούν ακτινοθεραπείες ακριβείας μέχρι και σε 50% περισσότερους ασθενείς από άλλα μηχανήματα. Είναι φυσικό ότι το γεγονός αυτό εκτιμάται ιδιαιτέρως από τα Νοσοκομεία παγκοσμίως κατά τη διαδικασία επιλογής νέων προς εγκατάσταση Γραμμικών Επιταχυντών.
Η εταιρεία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ είναι αμιγώς ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία και παράδοση από το 1914. Αφορά στην πλέον εξειδικευμένη ελληνική επιχείρηση στον τομέα των ιατρικών μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας και εξοπλισμού Νοσοκομείων. Κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες του κλάδου έχουν εμπιστευτεί την αντιπροσώπευσή τους στην Ελλάδα στην ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ιδιαιτέρως για το γεγονός ότι το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ είναι γνωστό ότι επεμβαίνει άμεσα και αποτελεσματικά προς αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης μηχανημάτων εγκατεστημένων στα Νοσοκομεία εξασφαλίζοντας τη συνεχή αδιάλειπτη λειτουργία τους.





Πολιτικη

Οικονομια

Ελλαδα

Δικαιοσυνη

logo