Menu

facebook1twitter1

A+ A A-

Η φωτογραφία που εκθέτει την ηγεσία της Δικαιοσύνης

photo12345

Αυτή είναι η φωτογραφία, η οποία, όπως γράφει «ΤΟ ΠΑΡΟΝ», έχει δημιουργήσει πρόβλημα ανάμεσα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και την ηγεσία της Δικαιοσύνης.
Η αναμνηστική αυτή φωτογραφία από την τελετή της χειροθεσίας σε Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου του προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Κεδίκογλου, του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Παναγιωτόπουλου και του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Σανιδά. Μαζί τους ποζάρει και Θεόδωρος Αγγελόπουλος, ο οποίος, αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για κακουργηματικές πράξεις σε βάρος του αδελφού του Κωνσταντίνου.
Αυτή η φωτογραφία, σύμφωνα με «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» εξόργισε τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, οποίος θεωρεί την εμφάνιση του αντιδίκου του μαζί με την ηγεσία της Δικαιοσύνης ως έμμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης στη μεταξύ τους αντιδικία.
Η τελετή χειροθεσίας έλαβε χώραν την Κυριακή της Ορθοδοξίας 25/2/06 και η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» στις 27/2/06.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τιμηθέντες συνταξίδευσαν για Κωνσταντινούπολη μαζί με τον Θ. Αγγελόπουλο, με το ιδιωτικό του αεροπλάνο.




Πολιτικη

Οικονομια

Ελλαδα

Δικαιοσυνη

logo