Menu

facebook1twitter1

A+ A A-

Με αισθημα οργης

Που οδηγείται η χώρα;

politikoi arxigoi 2016Το αγωνιώδες αυτό ερώτημα διακατέχει τώρα όλους τους πολίτες. Είναι όμως αμφίβολο, αν οι πλατιές λαϊκές μάζες, πέρα από το πρόβλημα της προσωπικής τους επιβίωσης, έχουν συνειδητοποιήσει ότι το πρόβλημα της χώρας δεν είναι μόνο οικονομικό.
Η οικονομική χρεοκοπία της χώρας μας και η εξαθλίωση του λαού μας, σε συνδυασμό με την εκρηκτική κατάσταση πέραν των ανατολικών θαλασσίων συνόρων μας, αποτελούν άμεση απειλή για την εδαφική μας ακεραιότητα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την επιβίωσή μας ως Έθνους.
Τις κρίσιμες αυτές ώρες, κυβέρνηση και αντιπολίτευση αντί να συνειδητοποιήσουν τους κινδύνους και να δράσουν από κοινού για τη σωτηρία της χώρας, αναλώνονται σε φτηνούς πολιτικαντισμούς, ιδεοληψίες και παλαιοκομματικές πρακτικές. Περισσότερα...

Το kentri.gr δίνει και πάλι το παρόν!

kentri gr logo Μετά από 8 μήνες σιωπής το kentri.gr δίνει και πάλι το παρόν!
Το kentri.gr δεν είναι ένα ανώνυμο blog. Είναι η προσωπική μου ιστοσελίδα με αναρτημένα τα στοιχεία της ταυτότητάς μου. Μία ιστοσελίδα άποψης με πλήθος αναρτήσεων με επίκεντρο τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο και την ορθή απονομή Δικαιοσύνης.
Οι αναρτήσεις μου ήταν αιχμηρές, αποκαλυπτικές πάντα όμως τεκμηριωμένες και ως τέτοιες μη επιδεκτικές διαψεύσεων. Ενοχλούσαν βέβαια και προκαλούσαν αντιδράσεις. Δεν κατέβασα καμία από τις αναρτήσεις μου, οι οποίες είναι ελεύθερα προσβάσιμες στον καθένα.
Η σιωπή, μετά από συνεχή 9αετή παρουσία (πρώτη ανάρτηση 12/10/2006), ήταν προσωπική μου επιλογή και δεν μου επιβλήθηκε έξωθεν. Ήταν μια μορφή χρονικά περιορισμένης επικοινωνιακής «νηστείας», που κράτησε όμως πολύ περισσότερο.

Από σήμερα δίνουμε και πάλι το παρόν!

Περισσότερα...

Δεν έχει ακούσει τίποτα περί ευθιξίας ο κ. Κατρούγκαλος;

katrougkalos1Αυτό που πάνω από όλα πρέπει να χαρακτηρίζει έναν δημόσιο άνδρα είναι το ήθος. Πολύ περισσότερο δε, όταν αυτός  είναι και πανεπιστημιακός δάσκαλος. Ο κ. Κατρούγκαλος, θα έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας, και μετά να βγαίνει να υπερασπίζεται την «νομιμότητα» των πράξεών του.
Αφού λοιπόν δεν είχε την ευθιξία να υποβάλει την παραίτησή του, θα έπρεπε η παραίτησή του να του είχε ζητηθεί από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ώστε να μην αποτελεί «βαρίδι» για την κυβέρνησή του και να προσφέρει επιχειρήματα στους αντιπάλους της. Περισσότερα...

Καληνύχτα κ. Σαμαρά!

                                                                         «Χαλεπόν άρχεσθαι υπό χείρονος»
                                                                        Δημόκριτος

samaras venizelosΧειρότερος κοινοβουλευτικός  πρωθυπουργός του Σαμαρά, από συστάσεως του ελληνικού κράτους, δεν έχει υπάρξει.

Και βέβαια! Η πολύπαθη χώρα μας έχει κυβερνηθεί από κακούς πρωθυπουργούς, όλοι όμως διέθεταν και κάποιες αρετές. Ο Σαμαράς καμία.
«Αρχή άνδρα δείκνυσι»! Και ο Σαμαράς αποκαλύφθηκε πλήρως. Πολιτικά ανερμάτιστος, μωροφιλόδοξος, “κωλοτούμπας”, θρασύς, ιδιοτελής, εκβιαστής, ασυνεπής, άφιλος.

Περισσότερα...

Ποιά Δικαιοσύνη… όταν πρόκειται για τον Μαρτίνη;

Νέα μεθόδευση γιατί απειλεί να τους πάρει μαζί του!
 
erithros staurosΜετά τον διορισμό από το Ειρηνοδικείο, προσωρινής Διοίκησης στον ΕΕΣ που δεν είναι καθόλου αρεστή στον Ανδρέα Μαρτίνη και στους υψηλούς προστάτες του, στην κυβέρνηση και το σύστημα διαπλοκής, εξήγγειλαν ήδη την ανατροπή της.
 
Με χθεσινή προκλητική δήλωσή του ο υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης, δηλώνει ότι το υπουργείο θα ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα κατά της απόφασης του Ειρηνοδικείου.
Η Ειρηνοδίκης Ανθούλα Δήμητσα, με την 855/21/9/2013 απόφασή της, δεν διόρισε προσωρινή διοίκηση τα πρόσωπα του στενού και ευρύτερου πρωθυπουργικού περιβάλλοντος πού πρότεινε ο υπουργός Υγείας, όπως ανέμεναν. Επέλεξε και πρόσωπα ανάμεσα σ΄αυτά που είχαν προτείνει δύο επίσης αιτούντες διορισμό προσωρινής διοίκησης.

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

Πολιτικη

Οικονομια

Ελλαδα

Δικαιοσυνη

logo